Velkommen! Vi fyller 10 år i 2024, og vi feirer med ny nettbutikk og adresse: Hekkplanter.no. Det store utvalget og vår gode service er fortsatt den samme.

Direkte fra planteskolen
Vekstgaranti
Kort, faktura eller delbetaling
Telefon: 6779 3087
Kontakt oss her
Filter
Barkduk
Barkduken holder ugresset borte og passer utmerket i bed og andre planteflater. Duken er smidig og elastisk, noe som gjør at det er meget enkelt å legge den ut. Barkduken slipper gjennom luft, vann og næring, men stenger lyset ute, noe som gjør at jorden kan puste og holde på varme og fuktighet. Material: Polypropen (PP) 50 g/m². Mål: 1 x 15 meter

kr 229,00*
Kun 6 klar for levering
Dryppslange
En dryppslange reduserer vannforbruket med inntil 70 %. Leveres i lengde på 15 meter og kan kan seriekobles. Leveres med hurtigkoblinger og passer til vanlig hagekran. Maks. arbeidstrykk 1,7 bar.

kr 249,00*
Kun 3 klar for levering
Gjødsel til hekk og stedsegrønne planter
100% organisk og inneholder viktig næring spesielt utviklet til hekk, treer, busker og vintergrønne planter. Gjødselen frigis langsomt over en periode på ca 100 dager. Inneholder bl.a. magnesium og ekstrakt fra tang, som gir plantene en flott og naturlig dybbgrønn farve. Gjødselen er granulert. Dette sikrer en jevn fordeling når denne strøs ut langs hekken. Langtidsvirkende, utvaskes ikke og vil ikke svi plantene. Gode råd:Anvendes: april-august.Dosering: (1 handfuld gjødsel veier ca. 50 g).Hæk: 100 g pr. løpende meter hekk.Planter med diameter mindre end 50 cm: 50 g pr. plante.Planter med diameter 50-100 cm: 100 g pr. plante.Plantning i hagen: Bland 50-100 g pr. m² i jorden før plantning.Plantning i krukker: Bland 5-10 g pr. liter i jorden før plantning. Gi plantene gjødsel med 2-3 måneders mellomrum

kr 249,00*
Hagegjødsel (15 kg)
Green viking hagegjødsel er en klorfri og velbalansert gjødsel. Hagegjødselen sørger for at plantene dine beholder sin motstandskraft, bidrar til friske farger, god avling og en frodig blomstring gjennom hagesesongen. Gjødselen passer for gjødsling i de fleste hager.

kr 1,00*
Kun 9 klar for levering
Jutevev (strie) til Thuja og vintergrønn hekk (1x5 meter)
Sol tidlig på våren kan medføre Thuja, Barlind og andre vintergrønne planter svir seg. Hvis plantene står i full sol senvinter/tidlig vår mens det fortsatt er frost i bakken, får plantene ikke tak i vann. Dette ser ut som frostskader på plantene som blir brune ut på våren, mens dette egentlig tørkeskader. Vi anbefaler at du dekker plantene til med en luftig strie de år hvor vårsolen kommer før telen i bakken er borte. Jutevev beskytter mot kulde, vind og sterk vårsol. Egner seg bra for roser i bedet, klatreroser. Passer også som skyggevev til vintergrønne planter som buksbom, rododendron og tuja. Ved å skygge plantene reduseres risikoen for frosttørke som ofte oppstår på vårvinteren når solen varmer men når det fortsatt er kulde i jorden. Også egnet til skygging og isolering av drivhus og drivbenk. Material: Jutefiber. Mål: 1 x 5 m  

kr 399,00*
Plantejord
Plantejorden som kan brukes ved all planting i hagen. Den kan også brukes til jordforbedring i bed og rabatter. Plantejorden er tilsatt gjødsel og kalk for å gi et godt hekken et godt grunnlag for vekst. Leveres i 40 L sekk. Beregn ca. 2 sekker per meter ved jordforbedring.

Fra kr 63,00*
Toppbark
Fordelene med bark er mange. Ikke bare hindrer bark ugress og skaper et ryddig uttrykk i hagen. Bark vil også beskytte hekken mot frost, bevare fuktigheten i jorda og hindre brunsneglene. Dette gjør bark til et miljøvennlig alternativ som begrenser vanning og bruken av plantevernmidler. Toppbark LIV er et rent naturprodukt av fersk bark. Fremhever plantene og reduserer vedlikehold. Velegnet til dekking omkring planter og trær i bed, rabatter, skråninger eller andre steder der man ønsker å hemme ugressvekst og samtidig forskjønne området. Sekk med 50 liter. 1 sekk = 2 meter hekk.

kr 79,00*