Velkommen! Vi fyller 10 år i 2024, og vi feirer med ny nettbutikk og adresse: Hekkplanter.no. Det store utvalget og vår gode service er fortsatt den samme.

Direkte fra planteskolen
Vekstgaranti
Kort, faktura eller delbetaling
Telefon: 6779 3087
Kontakt oss her

SALGSBETINGELSER


PRIS -

Alle priser vises i Norske kroner og er inkludert MVA. Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, inklusive alle avgifter (merverdiavgift, toll, og lignende) og leveringskostnader (frakt, porto, fakturagebyr, emballasje med videre) samt spesifisering av de enkelte elementene i totalprisen, gis i handlekurven før bestilling er foretatt.

LEVERING -

Vi leverer planter til hele sør, øst og midt Norge - unntatt ikke brofaste øyer. Leveringstiden oppgis etter best skjønn, men vi påtar oss intet ansvar for forsinkelser i leveringen på grunn av streik,
lock-out, force majeure eller transportforsinkelser.

FOREBEHOLD -

Vi tar forbehold for tastefeil, prisfeil, leveringsforsinkelser, moms-, valuta- og avgiftsendringer, prisstigninger, force majeure, utsolgte eller utgåtte varer samt leveringssvikt fra våre leverandører.

ORDREBEKREFTELSE OG FAKTURA -

Når vi har mottatt din bestilling, sendes ordrebekreftelse på e-post. Etterfølgende fremsendes faktura/bekreftelse på e-post. Ordren anses ikke som bindende før faktura / bekreftelse er fremsendt.

GARANTI -

Som kunde hos oss er du dekket av vår vekstgaranti. Skulle du være så uheldig at planten dør eller ikke har tilfredsstillende vekst får du 50 % på nye barrotsplanter, 20 % på planter i potte og
25 % på ferdighekk. Les mer om vekstgarantien her (link). For øvrig gjelder alminnelige regler etter forbrukerkjøpsloven og kjøpsloven. Bemerk at kjøp av hekkplanter er unntatt fra angrerettsloven etter § 22 punkt b (varer som går raskt ut på dato).

KREDITTSJEKK -

Hvis du velger å betale med faktura gjennomføres kredittsjekk. Kredittsjekken vil generere et gjenpartsbrev med dine kredittopplysninger.

GAVEKORT -

Gavekort er gyldige i 1 år fra kjøpsdato.

NETTBUTIKKEN - 

Denne nettbutikk er eiet av Planteglede AS, organisasjonsnummer 920577660. Informasjon og bilder på nettstedet er eid av selskapet eller partner og kan ikke kopieres uten tillatelse.

Kontakt informasjon

Telefon nummer: 6779 3087

Epost adresse: info@planteglede.no

Juridisk adresse: Torvveien 19, 1383 Asker


VILKÅR FOR BETALING GJENNOM BAMBORA WORLDLINE

Vi tilbyr betaling med betalingskort (Visa eller Masterkort), Vipps, faktura/delbetaling (se vilkår under).

cardlogos


1. Betaling

Hekkplanter.com samarbeider med Bambora Worldline og vi tilbyr kortbetaling, Vipps betaling og faktura/delbetaling. 

2. Faktura & delbetaling

I samarbeid med Walley, tilbyr vi faktura og delbetaling. Betale senere innebærer at du får varene hjem til deg før du betaler. Du kan deretter velge om du vil betale hele beløpet med en gang, eller om du ønsker å dele det opp i mindre deler. Forfallsdatoen kan variere, og angis på faktura eller delbetalingsanvisningen som sendes til deg. Leveringsmåten samt eventuelle avgifter vises i kassen før du bekrefter kjøpet. For å delbetale kjøpet kreves at du inngår en kredittavtale med Collector Bank AB (registrert innehaver av varemerket Walley) før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtalen, se my.walley.no.

En mindre kredittvurdering vil bli utført, og dette innebærer at dine kredittopplysninger blir innhentet. Ved forsinkelser eller manglende betaling blir det bli lagt til en forsinkelsesavgift samt forsinkelsesrenter. Fullstendige vilkår for Walley finner du her og villkor for Standard europeisk brukerkreditinformasjon (SECCI) finner du her

my.walley.no kan du se alle fakturaene dine fra Walley.

2.1 Spørsmål knyttet til din faktura eller delbetaling

Collector Bank (tidligere Lindorff/Lowell) kundeservice hjelper deg med alle spørsmål angående din faktura eller delbetaling. Kontakt kundeservice via e-post på bill@lowell.no eller via telefon 23 17 11 56, mandag – fredag kl. 08.00 – 16.00

2.2 Pris

En fakturaavgift kan tilkomme på faktura med 14 dagers forfall. For delbetaling påløper et månedlig gebyr på NOK 39 og en rente på 21 %. Normalt tilbys delbetaling over 3, 6, 12 eller 24 måneder spesifisert i henhold til kjøpesum.

3. Betaling- og kredittkort

Ved betaling med betalings- eller kredittkort belastes kortet tidligst når plantene sendes fra planteskolen.

 

Reklamasjon og retur


Mangel eller feil på leveringen
Hvis du mangler en eller flere varer i forhold til ordre-/leveringsbekreftelsen, har vi egne rutiner for å håndtere dette så enkelt som mulig.

Send en epost direkte til kontakt@hekkplanter.no. Denne eposten må inneholde følgende informasjon:

  • Ordrenummer
  • Kontaktinformasjon
  • Vare som mangler

Mottatt feil vare
Har du mottatt en annen vare enn det som er spesifisert på ordre-/leveringsbekreftelsen skal du gjøre følgende:

Send en epost direkte til kontakt@hekkplanter.no. Denne eposten må inneholde følgende informasjon:

  • Ordrenummer
  • Kontaktinformasjon
  • En beskrivelse av hva som er feil

Har varen blitt skadet under transport?
Om varen er skadet under transport, skal følgende gjøres:

  • Ved mottak av ett produkt fra vårt digitale planteutsalg må det ved signering anmerkes dersom det er synlig skade på plantene
  • Kontroller produktet for synlige eller skjulte skader omgående.
  • Dersom produktet er skadet, ta kontakt med vårt kundesenter på kontakt@hekkplanter.no innen kl. 12.00 påfølgende dag etter mottak.

Retur
Vi anbefaler at retur utføres av den samme transportør som leverte produktene. Forsendelser som ikke sendes med samme leverandør som leverte produktene sendes på eget ansvar.

Generelt om returer
En defekt vare som sendes i retur, vil bli erstattet med ny vare av samme type, dersom skaden skyldes transport eller garanti. Du kan da velge mellom å få pengene tilbake eller få tilsendt et lignende produkt i erstatning. Dersom erstatningsvaren er utgått eller utsolgt, vil du få kreditnota på ordrebekreftelsen.

Angrerett
Forbrukerkjøp er omfattet av angrerettsloven § 22. Bemerk at alle våre planter er unntatt fra angrerettsloven etter § 22 punkt b, varer som går raskt ut på dato. Har dine planter ikke ønsket vekst innen ett år er du uansett dekket av vår vekstgaranti. Les mer om vekstgarantien her (link).

For alle andre produkter enn planter kan du returnere varen selv om det ikke er noen mangel ved selve varen. Angrerettskjema kan lastes ned her.

Om du er omfattet av og benytter deg av angreretten vil du få tilbake alle kostnader du har hatt ved kjøpet.

Du har 14 dager på deg til å benytte deg av angreretten ved å melde fra til hekkplanter.no. Dette skal meldes skriftlig og skal også inneholde opplysninger om hvordan varen returneres. Videre skal varen returneres innen rimelig tid! Varen må leveres tilbake i original emballasje og i den stand og mengde som den var når kjøper mottok varen. Hekkplanter.no har full rett til å avvise vare som kommer i retur dersom det er mangler eller feil på returnert vare.

Eventuelle kostnader ved retur av varen skal bæres av kjøper dersom ikke annet skriftlig er avtalt.